Kuvat

Kuvagalleria

Perustiedot

Vir. nimi RB Chopping Floyd Painotus Kouluratsastus
Kutsumanimi Flow Koulutustaso KO: Intermediaire I, RE: 100cm, ME: 90cm
Rotu Holsteininhevonen Kasvattaja Milla & Roksu, Rockbay Sporthorses
Sukupuoli Ori Omistaja Milla
Syntynyt 28/10/2010, 7v. Tekijä Saila, Iisan talli
Säkäkorkeus 164cm
Väri Hiirakko, tähtipiirto, siima Rekisterinumero SKH-2952
Sukutaulu

i. Santofer ii. Ferninand iii. London Serltd>
iie. Sunny Morning xx
ie. Lilyana iei. Light Jump
iee. Lilly Of Downhill
e. P.P Such A Gloriest Thing ei. C.R. Hot Pepper eii. TO
eie. TT
ee. Loréen eei. TO
eee. TT


Luonne

Flow on varsinainen herrasmies. Vaikka se on aika ujo, se on ihanan sydämmellinen ja ystävällinen ori. Se tulee toimeen kaikkien kanssa, mutta etenkin vahvaluontoisten orien kanssa sitä pitää pitää vähän silmällä. Ei sen takia, että se tekisi jotain, vaan se jää helposti jalkoihin. Flow toimii hyvin kuitenkin sellaisten orien kanssa, jotka ovat ystävällisiä, eivätkä aiheuta erimielisyyksiä. Poika on kamalan kultainen, eikä vahingoittaisi edes kärpästä, ainakaan tahalleen. Ihmisille se on tosi kiltti ja antaa tehdä vaikka mitä. Eläinlääkärinkään ei tarvitse kuin kehua ja antaa makoisa makupala, niin kaikki sujuu kuin tanssi. Vielä aika kokematon nuori ori on kuitenkin vähän vauva välillä. Taskut tyhjennetään karsinaan tai tarhaan tullessa ja harjat nuuskutetaan huolellisesti läpi, jokaikinen erikseen. Muuten se antaa kyllä käsitellä ilman minkäänlaisia ongelmia. Sitä saa harjata minkälaisilla harjoilla tahansa kovista pehmeisiin. Ja kaviotkin nousevat maasta pienellä avulla. Flow on kuitenkin parasta laittaa käytävälle kiinni harjaukseen ja varustukseen, koska karsinassa se pyörii, eikä tahdo seistä paikallaan, koska kutiaa ja tylsistyy helposti. Suitset ovat helppo saada paikoilleen ja satulakin nouseee selkään pullistelematta.

Ratsastaessa Flow on aika herkkä, eikä tykkää kovista avuista. Liian voimakkaat tai epäloogiset avut saavat sen hermostumaan. Kun sen saa keskittymään hennoille avuille ja kuuntelemaan tarkasti, mitä pyytää, se liikkuu hienosti. Hieman kankeasti kääntyvä ori on koulussa vähän kokematon, mutta suorittaa vaativatkin liikkeet aika hyvin. Koulutuksessa vielä vaativampaan suuntaan. Flow kuitenkin loistaa esteillä, etenkin maastoesteillä. Sen sydän saa siivet, kun hypätään ja kolahduksia kuuluu tuskin koskaan. Maastossa Flow on rohkea ja hyppää vaikka kalliolta jokeen, jos ratsastaja tarkoituksellisesti niin pyytää. Siksi Flow onkin luottohevonen maastoradalla, koska sen luottamus osaavaan ratsastajaansa on herkkymätön. Etenkin kentällä se kuitenkin kuumuu herkästi, joten puolipidätteet ovat suositeltavia.

Flow on hiukan säpsy taluttaessa. Ja koska se helposti vetää taluttajan mukanaan sinne, minne vaistot sitä vievät, on sillä usein käytössä päitset tai orikuolain. Lyhyenä naru on tällä pojalla taas hyvä pitää, koska vaikka se on kiltti eikä sählää, se säikkyy helposti uusia asioita ja etenkin kovia ääniä, kuten rekkoja tms. Tarhassa sen voi tarhata melkein kenen kanssa tahansa. Joskus sen voi tarhata jopa tammojen kanssa, usein esim. Sirun. Laitumelle sen voi viedä melkeinpä kenen tahansa kanssa. Se on laitettu usein orivarsojen kanssa ja ruunien kanssa, koska se ei aiheuta minkäänlaisia ongelmia, vaikka vähän vanhempi onkin :)


© Milla

Kilpailukalenteri

PVM Paikka Laji Luokka Sija
30/03/2013 Skh-foorumi Esteet URL 20-30 cm 3. /19
30/03/2013 Skh-foorumi Esteet URL 40-60 cm 8. /19
30/03/2013 Skh-foorumi Esteet URL 100-120 cm 5. /18

Jälkeläiset

Syntynyt Nimi Emä Omistaja
00/00/0000 - - -
00/00/0000 - - -
- - - -

Copyright

Layout: Ansqu, Forbidden Entirety
Kuvat: Rockbay Sporthorses