Kuvat

Kuvagalleria

Perustiedot

Vir. nimi Ra.Ra Klain Blue Painotus Kenttäratsastus
Kutsumanimi Kaleb Koulutustaso Int II, Re: 100cm, Me: 90cm
Rotu Mecklenburger Kasvattaja Maikken, Kht Ra.Ra
Sukupuoli Ori Omistaja Milla, RB
Syntynyt 11.10.2001, 11v. Tekijä Maikken
Säkäkorkeus 166cm
Väri Vaaleanrautias, piirto, herasilmä Rekisterinumero Rekisteröimätön
Sukutaulu

i. Kleiner Bus ii. TO iii. TO
iie. TT
ie. TT iei. TO
iee. TT
e. Bluebell ei. TO eii. TO
eie. TT
ee. TT eei. TO
eee. TT


Luonne

Hoitaessa : Kiltti ja seisoo paikoillaan,antaa harjata hyvin ja kaikki toimenpiteet sujuvat vaivatta.Ei tykkää kuitenkaan jos tulee turhaan häiriköimään,tämä ori haluaa omaa rauhaa ja karsina kuuluu sen reviiriin.Helppo suitsia ja tarhasta haku onnistuu tiettyinä päivinä vaivatta,jos tammoja on ulkona saattaa vähän esittää pahista eikä antaa kiinni.

Talutaessa : pysyy käsissä.ei paljon vedä tai yritä muuta.tammojen lähellä välillä turhan orimainen,mutta vähän jos komentaa pysyy aisoissa.

Ratsastaessa : Pehmeä ja kevyt.Todella kevyt ohjalle ja toimii pienin pehmein avuin kuin unelma.turhan kovat avut eivät auta asiaa,vaan kuurouttavat vaan Kalebia,jolloin se ei lopputunnista tee paljon mitään pyynnöstä vaan laisottelee uralla ja ei kulje oikeinpäin.Kouluratsastukseen sopii hyvin,menee tosi nätisti muodossa ratsastajan vaatiessa ja harvoin vastustelee yms. Rauhallinen ja tasainen askel edesauttaa ratsastajaa paljon,avut saa vaivattoman näköisesti annettua ja se antaa kisoissa siistin vaikutelman.Esteillä loistaa ! hyppää todella hyvin hienolla tekniikalla ja harvoin tiputtelee,mutta aina niitä virheitä joskus tulee.Tarvitsee kumminkin jonkunverran tilaa isosta koostaan johtuen,joten ihan pieniä teitä ei pysty tekemään,Kaleb kyllä antaa anteeksi hätiköidyt päätökset,mutta aina ei voi ratsastaja sekoilla,muuten kalebista saattaa tulla aikamoinen raivopää..lähestyy hyvin esteitä,mutta jos ratsastaja ottaa liian kovaa ohjasta niin tulee kielto tai tiputuksia satelee.Maastossa toimii vaivatta,ei helposti hätkähdä mitään vaikka joku muu sieltä polulta poikkeaisi.. :)


© MaikkenKilpailukalenteri

PVM Paikka Laji Luokka Sija
14.10.2012 Kht Eclipse Esteet Ristikko 3. /?
14.10.2012 Kht Eclipse Koulu Kür 2. /?
- - - - -

Jälkeläiset

Syntynyt Nimi Isä Omistaja
00/00/0000 - - -
00/00/0000 - - -
- - - -

Copyright

Layout: Ansqu, Forbidden Entirety & Muokkaaja Milla ja Roksu
Kuvat: Rockbay Sporthorses ja Maikken